N netiletisim Member Joined Dec 31, 2023 Messages 41 Reaction score 22 Points 8 Location Diyarbakır Nov 28, 2025 #1
M mosted New member Joined Mar 14, 2024 Messages 2 Reaction score 0 Points 1 Location hakkari May 19, 2026 #2 kolay gelsın ustam işlem yaptım ama cihaz açılıp kapanıyor
isakorkut73 New member Joined Jan 18, 2026 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Location eğitim May 22, 2026 #3 imeil attım okudu amma telefon sürekli açılıp kapanıyor
B buro0012 New member Joined Oct 20, 2022 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Location adana May 29, 2026 #4 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Bu link ile düzelir diyorlar atabilirmisiniz DFT üzerinden cihazım sustu reset atıyor Red state hatası
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Bu link ile düzelir diyorlar atabilirmisiniz DFT üzerinden cihazım sustu reset atıyor Red state hatası
C ciiqat Member Joined Jun 3, 2022 Messages 39 Reaction score 8 Points 8 Location istanbul May 31, 2026 #5 buro0012 said: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Bu link ile düzelir diyorlar atabilirmisiniz DFT üzerinden cihazım sustu reset atıyor Red state hatası Click to expand... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. dft pro backup romudur. sorunsuz plaka düzeltirmiştir. Last edited: May 31, 2026
buro0012 said: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Bu link ile düzelir diyorlar atabilirmisiniz DFT üzerinden cihazım sustu reset atıyor Red state hatası Click to expand... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. dft pro backup romudur. sorunsuz plaka düzeltirmiştir.
B buro0012 New member Joined Oct 20, 2022 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Location adana Jun 1, 2026 #6 hemen deneyeyim inşallah başarılı sonuç alırız bilgi veririm
A aclanonat New member Joined Mar 16, 2024 Messages 2 Reaction score 1 Points 3 Location izmir Jun 3, 2026 #7 dft ile meta moddan attım sorun yok
N netiletisim Member Joined Dec 31, 2023 Messages 41 Reaction score 22 Points 8 Location Diyarbakır Jun 3, 2026 #8 mosted said: kolay gelsın ustam işlem yaptım ama cihaz açılıp kapanıyor Click to expand... Ben işlem yaptığım zaman herhangi bir sorun yaşamadım. V6.0.7 versiyon ile yapmıştım. Bu hata yeni versiyon ile alakalıdır bence. Programı geliştirenler kontrol etmeli.
mosted said: kolay gelsın ustam işlem yaptım ama cihaz açılıp kapanıyor Click to expand... Ben işlem yaptığım zaman herhangi bir sorun yaşamadım. V6.0.7 versiyon ile yapmıştım. Bu hata yeni versiyon ile alakalıdır bence. Programı geliştirenler kontrol etmeli.