another pc locked hatası

tunciii85

New member
Reaction score
0
iyi günler herkese dft pro da another pc locked hatası alıyorum. sorun nedir yardımcı olabilirmisiniz

Hostekibi

System Administrator
Staff member
Reaction score
26
Dft Pro tool başka bir bilgisayardan açıldığı için 48 saat kilitli kaliyor bu gibi konulara dikkat etmelisiniz daha önemlisi lütfen kullanıcı adınızı forum üzerinde paylaşmayınız.
------------
Since the Dft Pro tool is opened from another computer, it remains locked for 48 hours. You should pay attention to such issues, and more importantly, please do not share your username on the forum.

tunciii85

New member
Reaction score
0
başka bilgisayardan açmıyorum . bir tane bilgisayar var sadece onunla giriyorum.şuan baktım dftpro kullanıcı panelinde locked ve 44 saat gibi bir süre vermiş durumda. cumartesi günü bu panelde 4 saat yazıyordu bugun denedim yine aynı hatayı aldım şimdi yazan saat 44 .nasıl çözülür bu durum

GsmDost

Staff member
Reaction score
2,095
başka bilgisayardan açmıyorum . bir tane bilgisayar var sadece onunla giriyorum.şuan baktım dftpro kullanıcı panelinde locked ve 44 saat gibi bir süre vermiş durumda. cumartesi günü bu panelde 4 saat yazıyordu bugun denedim yine aynı hatayı aldım şimdi yazan saat 44 .nasıl çözülür bu durum
Eğer başka bilgisayarda kullanmadıysanız bir başkası ile şifre paylaşmanızdan dolayı olabilir. Şifrenizi panelden değiştiriniz kimseyle paylaşmayınız.

felowes

New member
Reaction score
1
bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu dükkanda ki diğer bilgisayardan giriş yaptım 48 saat veriyor şimdi,bekleyemem bir sürü iş var

speedstarrr

Bilgin Üye
Reaction score
121
bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu dükkanda ki diğer bilgisayardan giriş yaptım 48 saat veriyor şimdi,bekleyemem bir sürü iş var
Giriş yapmış olduğun bilgisayardan kullanmaya devam edebilirsin , bu konuda sadece gsmdost yetkili ve daha satın alınırken siz bunu kabul ediyorsunuz

raskal

New member
Reaction score
0
lütfen yardım dft yi aldıgım gunden buyana ilkkez serverdan bir şey rica edecem bugun mutlak acmam gerek cıhazda acık unutmusuz bugun gırmeye calsıyorum gıremıyorum malum ısler zaten durgun dukkanı actıkı bu sefer ıs geldı dft kapalı lutfen dft nın kılıdını bır seferlıgıne kaldırabılırmısınız

Ergin173

New member
Reaction score
0
İyi günler hesabım kitlenmiş dünden beri giriş yapamıyorum hala daha açılmadı yardımcı olacak birisi var mı

Hostekibi

System Administrator
Staff member
Reaction score
26
İyi günler hesabım kitlenmiş dünden beri giriş yapamıyorum hala daha açılmadı yardımcı olacak birisi var mı
İnceleme sonuçunda DftPro tool başka bir bilgisayardan açıldığı için 48 saat kilitli kaliyor bu gibi konulara dikkat etmelisiniz. süre bitiminde otomatik aktive olacaktır.
Eğer siz açmadıysanız Buradan ---> web kullanıcı panelinden giriş gerçekletirip şifrenizi değiştiriniz.